nl fr en
Heeft u nog vragen ?
Contacteer ons op Gsm :
0479 15 47 000479 15 47 00

Uw nagelstyliste en visagiste in Westerlo komen samen bij Latin Barbie Nails

Om uw nagels de juiste look mee te geven doet u een beroep op een nagelstyliste met jarenlange ervaring. In Westerlo denkt u hiervoor aan Latin Barbie Nails van de zelfwerkende zaakvoerster Kémina. U maakt duidelijk de ideale keuze voor de verzorging van uw nagels en voor uw aangezicht.

Kunstnagels

Kémina heeft alle kennis en producten in huis om u van prachtige kunstnagels te voorzien. Voor de afwerking heeft u de keuze uit de meest uiteenlopende kleuren, tinten en nailart. Hiervoor gebruikt de zaak bekende en betrouwbare merken. Ontdek ook zeker het eigen merk, LBN, bij het plaatsen van kunstnagels.

Visagie

Naast het professioneel aanbrengen van kunstnagels staat Latin Barbie Nails eveneens bekend om een verfijnde visagie. Om te stralen tijdens uw dagelijkse taken of voor een speciale gelegenheid, maakt u zonder aarzelen een afspraak. Het is ook uw partner voor speelse facepaint zoals kindergrime tijdens een kinderfeestje.

Op verplaatsing

Na het maken van een afspraak bent u altijd welkom voor een ontspannen moment. Geniet even tijdens het verzorgen van uw nagels en het aanbrengen van de make-up. Wanneer u het wenst, komt Kémina eveneens op verplaatsing. Dit kan bijvoorbeeld bij u thuis op de ochtend van uw huwelijk of in uw tuin tijdens een kinderfeestje.

Contact

Contacteer Latin Barbie Nails vandaag nog. De zaakvoerster en nagelstyliste uit Westerlo ontvangt u met plezier voor bijkomend advies. U krijgt een begeleidende service bij de keuze van de juiste kleuren. Gebruik de producten ook thuis door uw bestelling door te geven via de webshop van Latin Barbie Nails. Afspraken maken is mogelijk tijdens de openingsuren:

  • maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.30 tot 18 uur

woensdag en zondag gesloten

Webshop

Sorteren volgens

Gelnagels

Visagie

Facepaint

Geen kinderfeestje zonder een speelse en kleurrijke grime die u laat verzorgen door de creatieve inbreng van Latin Barbie Nails.

Lees meer