nl fr en
Heeft u nog vragen ?
Contacteer ons op Gsm :
0479 15 47 000479 15 47 00

Facepaint tovert een lach bij uw kinderen

Grime is altijd goed voor plezier en glunderende kinderen tijdens de feestjes. Het brengt meteen een lach op de gezichten van de jongsten. Ervaar het effect van een speelse facepaint en laat Latin Barbie Nails naar u toe komen. Ook volwassenen kunnen geschminkt worden voor bepaalde feesten, zoals bij huwelijken of eventueel bij teambuilding.

Kindergrime

Kémina komt met plezier vanuit Westerlo naar uw kinderfeest of -evenement voor het aanbrengen van vrolijke visagie. De creatieve zaakvoerster werkte de gekste en leukste ontwerpen uit met het gebruik van prachtige kleuren. U zal snel blije leeuwtjes, prinsesjes, of draakjes zien rondlopen op het onvergetelijke feest.

Kwaliteit voorop

Om uw gezicht en uw nagels te stylen, maakt Latin Barbie Nails doorlopend gebruik van erkende en kwaliteitsvolle producten. Dit geldt uiteraard ook voor de producten en schmink tijdens de kindergrime. De huid van uw kinderen zal geen enkel probleem ondervinden zodat ze zorgeloos kunnen spelen en aangeven welk figuurtje ze wensen.

Make-up voor alle feesten

De veelzijdigheid van de styliste wordt bewezen doordat zowel kinderen als volwassenen de passende visagie kunnen krijgen. Voor ieder feest, van kinderfeestjes tot huwelijken, zal u prachtig kunnen stralen dankzij de juiste make-up. Maak dus zeker een afspraak voor de bruidsmake-up en u wordt thuis vóór uw huwelijk meteen in de watten gelegd.