nl fr en
Heeft u nog vragen ?
Contacteer ons op Gsm :
0479 15 47 000479 15 47 00

Toon trots uw verfijnde kunstnagels

Iedere vrouw toont zich graag met verzorgde nagels. Die kan u verkrijgen door langs te gaan bij Latin Barbie Nails. Nagelstyliste Kémina uit Westerlo ontvangt u met plezier om het nieuwe elan van uw nagels te bespreken. U ervaart een uitgebreid aanbod aan mogelijkheden voor uw kunstnagels en kleuren richting een toepassing op maat van uw wensen.

Stralende nagels

Om iedere dag vol vertrouwen aan de slag te gaan of om u helemaal klaar te maken voor een volgende feestelijke gelegenheid - nail art kan op ieder moment van pas komen. Samen met u wordt er gezocht naar de kleuren en technieken die het best bij uw persoonlijkheid en voorkeur passen.

Betrouwbare producten

Na het uitwerken van uw kunst- of gelnagels hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de kwaliteit. Latin Barbie Nails gebruikt producten van verschillende merken. Het gaat steeds om merken die bekend staan voor hun sterkte, duurzaamheid en kwaliteit. De nagels zullen als volkomen natuurlijk aanvoelen tijdens uw dagelijkse bezigheden.

Sober of fel

Door het brede gamma aan kleuren en accessoires voor nailart kan u bij uw nagelstyliste in de provincie Antwerpen alle opties verkennen. Kiest u voor een sobere uitstraling met doorschijnende of witte toets? Of mag er meer kleur gebruikt worden voor een fel accent? Vraag het gerust aan Kémina en het wordt gedetailleerd voorzien.

Contact

Regel vandaag nog uw afspraak bij Latin Barbie Nails voor uw eigen kunstnagels. In Westerlo kan u terecht voor de meest uiteenlopende creaties in combinatie met een klantvriendelijke en adviserende service. Wil u thuis ook aan de slag? Bekijk dan de webshop van Latin Barbie Nails.