nl fr en
Heeft u nog vragen ?
Contacteer ons op Gsm :
0479 15 47 000479 15 47 00

Visagie die uw schoonheid accentueert

Make-up vormt een meerwaarde voor uw gezicht en uitstraling wanneer u het juist toepast. Om zeker te zijn van een geslaagd resultaat rekent u op de professionele visagie van Latin Barbie Nails. Aan de hand van betrouwbare producten en jarenlange ervaring werkt de visagiste de ideale make-up voor u uit.

Dagelijkse make-up tot feesten

U wil uiteraard iedere dag stralen en uw schoonheid in het daglicht zetten. Daarom bent u aan het juiste adres voor het aanbrengen van uw dagelijkse make-up. Om eens zalig in de aandacht te lopen tijdens een evenement wordt u helemaal opgemaakt voor onder andere verjaardagen, huwelijken en andere feestelijke gelegenheden.

Professionele visagie

Bij Latin Barbie Nails ervaart u een professionele visagie. In Westerlo krijgt u uitgebreid advies over de mogelijkheden voor uw aangezicht. Welke kleuren en tinten passen het best bij uw huid? Wat is de ideale optie voor make-up tijdens de zomer of in de winter? Het wordt voor u uitgelegd en ook met de nodige passie uitgewerkt.

Stralen in zijn geheel

Verzorgde nagels en prachtige make-up, deze combinatie kan je doen stralen. Latin Barbie Nails zorgt ervoor. Naast ervaren visagiste ontvangt Kémina u eveneens als veelzijdig nagelstyliste. Uw kunstnagels en make-up zullen bij het volgende feest perfect op elkaar afgestemd zijn.

 

Contact

Laat de juiste accenten leggen tijdens het aanbrengen van make-up en kies voor de aanpak van Latin Barbie Nails. Een afspraak ligt snel vast wanneer u vandaag nog mailt of telefoneert. U krijgt de keuze van stijlvolle visagie tot speelse facepaint.